Știrile zilei

Spectacol de zile mari, la aprinderea luminilor de Crăciun de la Nehoiu

În timp ce în municipiul Buzău sărbătorile de iarnă sunt marcate doar prin luminițe și ghirlande, în orașele mai mici domnește voia bună. Nehoiu, romanticul oășel de munte de pe Valea Buzăului, este cel mai bun exemplu.

În ajun de Moș Nicolae, primarul Ionuț Milea le-a dat întâlnire tuturor nehoienilor pe esplanada Casei de Cultură din oraș:

„Bucuria sărbătorilor este o stare minunată și binemeritată de noi toți. Vă aștept cu mic, cu mare!”, a scris primarul orașului Nehoiu pe Facebook.

Invitației edilului i-au răspuns sute de nehoieni, care au asistat la aprinderea luminilor de Crăciun, au urmărit focurile de artificii și s-au bucurat de atmosfera de sărbătoare.

„Nu e tocmai un târg de Crăciun, mai ales că e pandemie și trebuie respectate toate regulile, dar priveliștea e minunată. Apoi,s unt câteva căsuțe cu vin fier, dulciuri și vată pe băț, iar bradul natural, împodobit de administratorii orașului, face toți banii!”, ne-a transmis un participant.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: