Social

În sprijinul celor apăsați de sărăcie | Convoi umanitar de la GTC MotorSport în peste 20 de sate de pe Valea Buzăului

Le-a dat Dumnezeu povara bătrânetii, a singurătății și tot El e singurul care le mai poartă de grijă. În case dărăpănate, apăsate de greutatea timpului și a sărăciei, oameni care au trăit greu întotdeauna, mai au puterea să zâmbească celor ce le calcă pragul. Satele cufundate-n uitare ascund suflete greu încercate de soartă. Părinți care n-au ce pune pe masa copiilor speră la un ajutor, micuți care primesc prea rar cadouri sau care nu știu cum arată un set de culori. Cu toții primesc în weekendul de Florii șansa să zâmbească.
În zilele de 7-8 aprilie, clubul GTC MotorSport, împreună cu asociațiile OvidiuRo și Tineri pentru Tineri, partenerul principal Kaufland, câteva firme și membri ai comunității de off-road din România, vin și anul acesta în sprijinul celor apăsați de sărăcie și nevoi.
Prezența clubului de off-road în județul Buzău a devenit tradiție și are ca scop ajutorarea bătrânilor și copiilor ce provin din medii defavorizate. Anul acesta convoiul umanitar va ajunge în peste 20 de sate de pe Valea Buzăului cu alimente, produse de igienă, cu vorbe bune și zâmbete. În zona Nehoiu, Gura Teghii, Brăești și Merei membrii clubului vor împărți pachete bătrânilor aflați în nevoie. La școala din Viperești – acolo unde, anul trecut asociația OvidiuRo a implementat programul pilot ” Fiecare copil în grădiniță” – vor fi împărțite daruri celor 50 de preșcolari participanți la proiect.
Acesta este cel de-al șaselea an consecutiv, în care clubul de off road GTC MotorSport, la inițiativa președintelui Răzvan Cirap, derulează astfel de campanii în județul nostru.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button