Știrile zilei

Strigătul unei tinere pe Facebook, după un accident cumplit: „Iubiţi-vă pe voi mai mult, ştiu că puteţi!”

„Terminați petrecerile unde trebuie, nu pe drumurile publice și in spitale!”

O tânără din satul Mierea a postat un mesaj emoţionant pe Facebook, după accidentul rutier cumplit produs chiar în seara de Paşti.

Accidentul s-a produs duminică seară, după ce un şofer a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului. Șoferul și pasagerul din dreapta au ajuns la spital, cel de-al doilea având ambele picioarele fracturate.

„Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Grăjdana către Vernești, un șofer de 20 de ani, din Buzău, ar fi pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu un stâlp aflat pe marginea părții carosabile. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest acesta indicând o valoare de 1,01 mg/l, alcool pur în aerul expirat”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Prezentă la locul accidentului, Mia Ioana, o tânără din satul Mierea, a postat un mesaj emoţionant pe Facebook. În zona în care aceasta locuiește s-au produs numeroase accidente rutiere cauzate de teribilism. Combinația dintre viteză și alcool este, adeseori, fatală.

„Pentru unii Paștele nu mai are cum sa fie fericit! Oare chiar e atât de greu sa respecți acele reguli de circulație pe care toți ar trebui sa le cunoaștem, șoferi sau nu. E atât de greu sa înțelegem ca viața chiar are prioritate!!
Terminați petrecerile unde trebuie, nu pe drumurile publice și in spitale. Terminați-le cu artificii pe cer nu cele provocate de un stâlp retezat de un șofer care chiar și-a dorit sa zboare, cu candele aprinse pentru a simboliza Învierea nu ADORMIREA unui suflet! Iubiți-va pe voi mai mult, chiar se poate! Știu ca puteți!”, a scris Mia Ioana în postarea de pe Facebook.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button