AdministrațieȘtirile zilei

Suntem urmăriți și numărați: Începând de ieri, persoane din trafic numără mașinile buzoienilor

Începe numărătoarea mașinilor. Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) va asigura recensământul traficului pe autostrăzi și drumuri naționale, potrivit unei norme care cere numărătoarea mașinilor o dată la cinci ani, în toate statele membre UE.
În ceea ce priveşte Buzăul, CNADNR va asigura recensământul traficului pe drumurile naţionale, în timp ce mașinile de pe drumurile județene și comunale vor fi numărate de o firmă angajată de Consiliul Județean. rovigneta
Prima zi în care au început să se numere mașinile care circulă prin ţară a fost luni, 20 aprilie, de la ora 8:00. Practic, pe drumuri vor fi amplasate puncte de monitorizare iar recenzorii vor însemna, în tabele cu rubrici pe categorii de autovehicule, tipul de mașină care trece prin dreptul lui. De asemenea, munca recenzorilor va fi completată cu datele înregistrate de cele aproape cinci sute de aparate de monitorizare a traficului din țară.
Potrivit informaţiilor furnizate de CNADNR, „înregistrările de trafic se desfășoară după un calendar prestabilit, timp de zece zile, în diferite perioade ale anului, respectiv două zile în luna aprilie, două zile în luna mai, trei zile în luna august, o zi în luna octombrie și două zile în luna noiembrie. Recensământul traficului rutier se va încheia în data de 14 noiembrie 2015, ora 20:00”.
În ceea ce priveşte vehiculele care vor fi numărate, acestea sunt biciclete și motociclete, autoturisme, microbuze, autocamionete și autospeciale până la 3,5 tone, autocamioane și derivate cu două, trei și patru axe, autovehicule tip TIR, autobuze, tractoare, autocamioane cu remorcă și vehicule cu tracțiune animală.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: