SocialȘtirile zilei

Sunteți așteptați în această dimineață, la ora 09:00!

Vicepreședintele Consiliului Județean Buzău, Romeo Lungu, a lansat pe pagina sa de Facebook un apel umanitar pentru donare de sânge. Acesta s-a adresat prietenilor și tuturor celor care doresc să-i ajute pe unii dintre semenii nostri, aflați în suferință.

Potrivit publicației BuzăuAlert.ro, cei care vor accepta invitația sunt așteptați astăzi, 26.06.2019, ora 09.00, la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Buzău situat pe bulevardul Stadionului. Donatorii vor beneficia cu această ocazie de un set de analize complete precum și de bonuri valorice.

Romeo Lungu nu este la prima inițiativă acest fel,cea mai recentă fiind cea demarată cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorului, atunci când peste 70 de angajați ai Consiliului Județean au trecut pe la Centrul de Transfuzii,alături de angajați ai Spitalului Județean Buzău.

Romeo Lungu, postare Facebook:

„Dragi prieteni,

E vară și toți suntem cu gândul la concediu..O bere rece sub umbrelă sau pe o plajă însorită, departe de agitația cotidiană.. Sună bine, nu? Așa ziceam și eu. Dar chiar în aceste momente, când citim, semeni de-ai noștri au o nevoie mare, vitală. Au nevoie de SÂNGE.

De aceea, eu vă aștept mâine, la ora 9:00, la Centrul de Transfuzii de pe bulevardul Stadionului, să donăm într-o perioadă în care România se confruntă cu o criză acută a sângelui. Ne vor face analizele gratuit și vom primi bonuri valorice.

Haideți mâine să donăm și promit că nu voi rămâne dator nici cu berea de care vă spuneam la început! ?”

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close