CORONAVIRUS

Ruby canta in NO LIMIT la petrecerea de Valentine's Day

De ani buni, Valentine’s Day reprezintă sărbătoarea iubirii pentru tot mai mulți români. Ca în fiecare an, Primăria Municipiului Buzău organizează și anul acesta o petrecere dedicată tuturor îndrăgostiților care vor să-și serbeze iubirea într-un cadru 1620202_720032128029781_1992315021_ndistractiv.

Tineri de ani sau tineri la suflet, buzoienii sunt așteptați cu mic, cu mare, să ia parte la petrecerea de vineri, 14 februarie, atunci când pe scena clubului No Limit va urca să încingă astmosfera și să împrăștie iubire îndrăgita interpretă de muzică ușoară Ruby.

Tonul petrecerii se va da la ora 22:00, iar spectacolul va ține până târziu în noapte. Cocktailurile și șampania vor curge până dimineață, invitații fiind antrenați de DJ renumiți.

La petrecerea de Valentine’s Day nu există reguli în ceea ce privește vestimentația. Organizatorii promit o super-petrecere, singura cerință fiind distracția și voia bună.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Multumesc Primariei Municipiului Buzau, pentru ca in loc sa se ocupe de asfaltat strazile (care arata 99% ca dupa un bombardament aerian) „o aduce pe Ruby in fata buzoienilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: