Politică

SURPRIZĂ: Ce partid politic îi curtează pe Ion Vasile și Dorin Bădulescu

Social-democratul Ion Vasile, care bate acum la ușa PNL, și actualul președinte al liberalilor, Dorin Bădulescu, au Ion Vasilede unde alege. PNȚCD tocmai le-a transmis indirect că sunt bineveniți, câtă vreme sunt dispuși să pună umărul la binele partidului.
Într-un comunicat de presă transmis azi-dimineață, șeful PNȚCD Buzău, Cătălin Avramescu, vorbește despre asimilarea „fără scandal” a oricărui politician care își dorește să construiască. Avramescu face, evident, aluzie la scandalul iscat între liberali, care s-au trezit aseară la sediu cu o nouă conducere propusă de București, din care fac parte social-democrații Ion Vasile, Adrian Mocanu și liderul UNPR Constantin Popa.
[quote_box_center]

„PNTCD a ramas singurul partid de dreapta din judetul Buzau in care exista stabilitate si unitate. Am construit, in aproape doi ani de zile un partid modern, in care interesul personal nu este pus niciodata inaintea intereselor Catalin Avramescu PNTCDcetatenilor. Chiar si cei din „opozitia” noastra, cei care s-au opus lui Aurelian Pavelescu, m-au contactat din proprie initiativa sa imi propuna sa lucram impreuna in aceste alegeri pentru ca partidul sa poata obtine rezultate cat mai bune.

La Buzau, in PNTCD, oricine vine sa construiasca este bine venit! Oricine ar veni astazi in PNTCD, fie chiar si Ion Vasile sau Dorin Badulescu, ar fi asimilat fara scandal si ar putea sa isi foloseasca abilitatile intr-un mod constructiv pentru binele judetului nostru. Aceasta maturitate politica se regaseste astazi doar in PNTCD. Ii asteptam pe toti cei care vor sa construiasca si au obosit sa isi iroseasca energia in lupte interne interminabile sa vina alaturi de noi.”, se arată în comunicatul PNȚCD Buzău.

[/quote_box_center]

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close