SportȘtirile zilei

SURPRIZĂ! Cine este vedeta Campionatului Național de Rachetomodelism

Un fost consilier municipal, actualmente magistrat asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție, a devenit recent multiplu campion național la rachetomodelism. 

Tânărul judecător Ciprian Ene, sportiv legitimat la SCM Gloria Buzău, a cucerit nu mai puțin de patru medalii – două individuale și două cu echipa – în cadrul Campionatului Național de Rachetomodelism desfășurat în weekend la Buzău.

Fost consilier municipal la Buzău, Ciprian Ene și-a redescoperit o pasiune mai veche. El a devenit sportiv al secției de Aeromodelism de la SCM Gloria Buzău, însă nu a dorit să fie remunerat pentru prestațiile sale.

În weekend, sportivul antrenat de maestrul emerit al sportului Ovidiu Nica a cucerit patru medalii, ducând SCM Buzău pe primul loc al podiumului.

În total, formația buzoiană și-a trecut în cont șapte medalii, devenind cea mai titrată echipă din țară la rachetomodelism.

Prin titlul obținut, judecătorul Ciprian Ene a devenit și component la lotului național al României, iar la anul va participa la Campionatul European de Rachetomodelism.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: