Administrație Știrile zilei

SURPRIZĂ! Cine va primi titlul de Cetățean de Onoare al Județului Buzău!

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a anunțat astăzi numele următorilor Cetățeni de Onoare ai județului Buzău. Este vorba despre fostul tenismen Ilie Năstase și despre președintele FCSB, Valeriu Argăseală.

Conferirea titlurilor se va face pe data de 6 decembrie 2018, în cadrul unei ceremonii solemne.

Ilie Năstase are legături cu Buzăul, o mare parte din copilărie și-a petrecut-o în zona Râmnicu Sărat. Am luat legătura cu domnia sa și s-a bucurat foarte mult. Dacă nu suntem în stare să ne scoatem în față valorile, alții nu o să ne-o facă. Eu cred că Ilie Năstase a fost unul dintre principalii ambasadori români, chiar dacă nu este un diplomat de carieră, pentru că a avut charisma si talentul în sânge. Îmi aduc aminte cu mare drag când România era în finala Cupei Davis și jucam să câștigăm Salatiera de Argint cu Statele Unite. Am avut două finale de vis și sper ca acest vis să îl mai trăim odată”, a declarat președintele CJ, Petre Emanoil Neagu.

Ilie Năstase s-a născut într-o localitate de lângă Râmnicu Sărat, iar la vârsa de 7 ani familia lui s-a mutat la București.

De asemenea, Valeriu Argăseală va deveni Cetățean de Onoare al județului Buzău. Președintele FCSB s-a născut și a copilărit la Beceni, studiind la Liceul Economic din Buzău:

(…) Președintele clubului Steaua, fost arbitru internațional FIFA și un om cu care cred că trebuie să ne mândrim și poate și sportul buzoian se poate revitaliza în municipiu și județul Buzău în acest fel.”, a mai declarat Petre Emanoil Neagu.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

3 Comments

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • _ ” Ilie Năstase (n. 19 iulie 1946, 19 iulie 1946), București) este un fost jucător profesionist de tenis de câmp și unul dintre cei mai importanți jucători de tenis ai anilor 1970, fiind numărul unu mondial de două ori, în 1972 și 1973(wikipedia).
    _Ilie Năstase s-a născut într-o localitate de lângă Râmnicu Sărat, iar la vârsa de 7 ani familia lui s-a mutat la București.(președintele CJ, Petre Emanoil Neagu).
    ILIE NASTASE __BUZAU
    2018__1972 =doar dupa +46 puncte in tiebreak=cetatean de onoare al buzaului…