Știrile zilei

SURPRIZĂ! Cine vine în Shopping City Buzău!

Cel mai mare operator de cinematografe din România vine și la Buzău, urmând să funcționeze în incinta centrului comercial Shopping City.

Cinema City, operatorul numărul 1 al industriei cinematografice din România, va fi prezent și în Buzău, în această perioadă având loc lucrările de amenajare ale multiplexului din centrul comercial Shopping City. Vestea nu poate decât să-i bucure pe cinefilii buzoieni, care vor avea acum de ales dintr-o ofertă mai variată de filme.

Deși s-au găsit unii care să trateze vestea într-o cheie negativistă și zeflemitoare, apariția unui nou cinematograf într-un oraș plin de shaormerii și case de pariuri poate fi un licăr de lumină în peisajul local. Cinematografia este și ea un mijloc de educare a maselor, ca să nu mai vorbim despre delectarea pe care ți-o oferă un film bun.

Cinematograful se va deschide abia după ce în România vor fi ridicate restricțiile impuse prin ordonanțele de urgență. Pentru că, sperăm noi, planeta nu va merge către extincție din cauza acestui virus, iar omenirea are suficientă flexibilitate și deschidere încât să învețe să coabiteze cu atâtea și atâtea pericole nevăzute.

Cel mai probabil, inaugurarea va avea loc spre toamnă, odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare a Shopping City Buzău.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial. Compania are multiplexuri în 19 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Iaşi, Piatra Neamț, Ploieşti, Piteşti, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş,Timişoara, Galați si Râmnicu Vâlcea.

CInema City va funcționa în aripa vestică a clădirii.

În total, Cinema City Romania operează 26 de multiplexuri, cu 237 de săli şi 42.031 de locuri.

Multiplexurile Cinema City ofera o experienta cinematografica de exceptie prin:

  • 237 de sali de cinema confortabile în cele 26 locaţii
  • Peste 42.000 de locuri
  • ambianta premium, servicii impecabile
  • tehnologie de ultima generatie, ecrane adaptate fiecarei săli
  • confort prin fotolii de calitate superioara
  • cele mai moderne echipamente care folosesc renumitele proiectoare Kinoton si Christie si sunetul Dolby Digital Surround.
  • Unghiuri perfecte de vizibilitate, efect optim de amfiteatru în fiecare sala

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button