Știrile zilei

SURPRIZĂ! Cu cine s-a trezit primarul Toma, ieri, în birou (foto)

Vizită la nivel înalt fără niciun anunț prealabil. Ieri, după terminarea programului, primarul Constantin Toma s-a trezit în birou cu nimeni altul decât ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea. Cei doi au făcut o plimbare pe jos până la piață, unde au stat de vorbă cu comercianții.

Ieri, pe la orele amiezii, când holurile Primăriei erau pustii, la ușa primarului Toma a bătut ministrul Agriculturii, Petre Daea, ajuns la Buzău dintr-o întâmplare. Demnitarul care locuiește în Mogoșoaia a vrut să viziteze piețele din București, însă, pe drum, planurile s-ar fi schimbat, iar ministrul a virat pe E85, înspre Buzău.

Ajuns în orașul lui Marghiloman, Petre Daea s-a dus glonț în biroul primarului, ca la un prieten, și l-a rugat să facă o plimbare pe jos până la piață. Extrem de popular printre agricultori, „Daea, cel cu oaia” s-a amestecat printre târgoveți și a luat pulsul pieței, ocazie cu care a schimbat și câteva vorbe cu oamenii.

Vizita ministrului Agriculturii la Buzău nu este o premieră. Anul trecut, Petre Daea a vizitat Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură și a făcut cumpărături în târgul „Toamna Buzoiană”, de unde a plecat cu impresie foarte bună.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

  1. Mafioti,d c d-le prinar nu ia.ti spus,vain pietiledin buzau,sant numai samsari,care ne fura la cantar,sinici preturi la produse,nu au,sau a vazut,si se face ca ploua,la ce dracu sadus,trebuia duscytat,sa bagati taranii care muncesc cu adevarat,nu samsarii,care.i pacalesc pe bietii batrani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: