CulturăȘtirile zilei

Surprize, din partea Teatrului „George Ciprian”, pentru publicul buzoian

Aurelian Temișan și Monica Davidescu vor urca în luna noiembrie pe scena Teatrului George Ciprian.

Noiembrie este luna în care Teatrul George Ciprian a pregătit o surpriză publicului – 2 piese de teatru ce, cu siguranță, vor fi extrem de apreciate.

Pe data de 19  noiembrie Teatrul Dramatic „George Ciprian” Buzău a pregătit spectacolul „EU TE CRED, DA’  TU MĂ MINȚI”, o comedie adaptată după “La Menteuse” de Jacques Bricaire și Maurice Lasaygues. Situatiile qui-pro-quo puternice, extrem de savurate de spectatori, fac deliciul acestei piese de teatru, personajele învârtindu-se din situație în situație.

Personajele:
Bernard, 50 ani, farmecul anilor grizonați – AurelianTemișan

Isabelle de Rompoingt, 40 ani, snoabă peste măsură – Monica Davidescu

Francoise, 30 ani, jurnalistă, foarte mondenă – Anca Dinicu

Patrick, 30 ani, inginer, romantic, băiat frumos – Cosmin Vijeu

Jane, frumoasă, un vis – Alexandra Salceanu

Piesa o are ca muză pe Jane, o făptura fermecătoare, cu o imaginație înflăcărată dusă spre mitomanie, care reușește să dezlănțuie o cascadă a dezastrelor prin depanarea incompleta a poveștilor, situându-le departe de realitatea simplă.
Cosmin Vijeu , în rolul lui Patrick, băiatul ce o iubește pe Jane, nu se asteaptă ca realitatea să fie distorsionată și astfel, crede deschis tot ceea ce îi împărtășește Jane, încercând, apoi, grăbit să rezolve probleme ivite, creând, la rândul său, și mai multe încurcături. În cadru este implicată și familia lui Jane, formată din tatăl și sora ei, care cunosc foarte bine personalitatea fetei. Cu toate acestea,sunt momente când și ei sunt prinși în țesătura minciunilor și, surprinși de situație, continuă să brodească ducând, astfel, lucrurile către un haos extrem de enervant pentu personaje dar comic și savuros pentru public.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: