Știrile zilei

SURSE: Consilier de imagine al USR Buzău, acuzat de vandalism!

Potrivit unei informații publicate în premieră de cotidianul OPINIA, bărbatul responsabil de vandalizarea corturilor și a materialelor de campanie din oraș ar fi nimeni altul decât un cunoscut blogger din Buzău. Bărbatul se află sub contract cu USR pentru promovarea imaginii partidului.

În noaptea de 14 spre 15 septembrie, mai multe corturi de campanie amplasate chiar în centrul municipiului Buzău au fost vandalizate și inscripționate cu expresii obscene. Imediat, membrii PSD Buzău au depus plângere penală la Poliţia Municipului Buzău şi au solicitat Poliţiei Locale imaginile de pe camerele de supraveghere.

În cursul zilei de astăzi, principalul suspect ar fi fost chemat la poliție, unde i-au fost prezentate imaginile de pe camerele de supraveghere. Se pare că el ar fi fost ajutat de un alt tânăr, identificat în baza imaginilor video, dar care nu recunoaște sub nicio formă că ar fi participat la operațiune.

  • USR Buzău nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase.

Deși a scăpat cel mai ușor dintre toți actorii politici măscăriți pe afișe, reprezentanții USR se delimitează de gestul tinerilor. Președintele USR Buzău, Valeriu Mocanu, a declarat că bloggerul este angajat cu contract pentru promovarea imaginii dar se disociază de acest incident.

„Ne dezicem de acțiunile dânsului și vom convoca urgent o ședință la partid pentru a analiza cele întâmplate. Cert este că domnul a avut mereu o atitudine mai extremistă, pur personală, de care noi ne-am disociat întotdeauna”, a spus Valeriu Mocanu.

Cercetările demarate de poliție vor fi definitivate la începutul săptămânii viitoare, după ce vor fi audiați din nou cei doi suspecți.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5