PoliticăȘtirile zilei

SURSE: Marcel Ciolacu va prelua șefia PSD

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, este tot mai aproape de preluarea funcției de președinte al Partidului Social Democrat. Potrivit unor informații prezentate în premieră de Antena 3, liderul social-democrat buzoian ar fi avut astăzi o întâlnire cu Viorica Dăncilă, în urma căreia fostul premier ar fi acceptat să își depună mandatul la CEX-ul de mâine seară.

Potrivit sursei citate, astăzi, la domiciliul Vioricăi Dăncilă ar fi avut loc o întâlnire la care au mai participat Marcel Ciolacu și Ionel Arsene. În urma discuțiilor, Dăncilă ar fi fost de acord să facă un pas în spate, fiind așteptată să își dea demisia chiar la CEX-ul de mâine.

Astfel, Marcel Ciolacu ar fi pregătit să preia președinția interimară a partidului, însă conducerea PSD va fi una colectivă, cel puțin până la congresul de anul viitor. Până atunci, cei șaisprezece vicepreședinți aflați în funcție ar urma să își dea demisia în bloc.

Ar urma o formulă de conducere cu opt vicepreședinți regionali și un secretar general, în persoana fostului vicepremier Paul Stănescu.

Astă-seară, în biroul președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a avut loc o întâlnire informală între liderul PSD Buzău și ceilalți lideri social-democrați. S-a discutat despre un PSD perimat, prăfuit, care are nevoie urgentă de o resetare.

Rămâne de văzut dacă lideri precum Eugen Teodorovici și Mihai Fifor – mai rezistenți la schimbare – vor alege să își dea demisia și să permită o rebranduire a partidului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

2 comentarii

  1. Vreti sa va spun ceva? Dintre toti liderii PSD Ciolacu este singurum OM adevarat, restul sunt niste curve traseiste interesate doar de propria persoana. De rusinea lui Ciolacu multa lume tace, dar in PSD e dezastru din cauza multor tradatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close