EducaţieȘtirile zilei

OFICIAL: Se închid toate școlile din municipiul Buzău

UPDATE:

E oficial: Toate școlile și grădinițele din municipiul Buzău, dar și din 15 comune ale județului își vor muta activitatea în mediul on-line. Decizia a fost luată în cadrul CJSU Buzău, în urma valului de infectări cu coronavirus, inclusiv în rândul copiilor.


ACTUALIZARE: Chiar în aceste momente, în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență are loc votul final privind trecerea în online a activității școlilor din municipiul Buzău și din localitățile cu incidența de peste 7,5 cazuri la mie.

Măsura trecerii în on-line vizează doar următoarele 14 zile, timp în care autoritățile speră ca valul 4 să scadă în intensitate, iar rata de vaccinare să crească.

CITEȘTE ȘI: Lista localităților în care școlile se închid începând de mâine


ȘTIREA INIȚIALĂ:

Potrivit unei informații de ultimă oră, în ședința CJSU de astăzi a fost propusă și aprobată trecerea în on-line a tuturor școlilor din municipiul Buzău și din alte câteva localități în care rata de infectare crește alarmant.

Despre această măsură s-a scris încă de azi-dimineață în presa buzoiană, atunci când medicul epidemiolog Carmen Scîntei de la DSP a adus în discuție acest subiect.

A fost însă nevoie ca responsabilii instituțiilor din sănătate și educație să se întâlnească la Prefectură, acolo unde, în urmă cu puțin timp, s-ar fi luat decizia închiderii școlilor.

Aceleași surse mai arată că este vorba despre instituțiile de învățământ din municipiul Buzău și despre alte câteva localități în care rata de infectare a depășit 6 la mie.

Lista localităților în care școlile se închid ar urma să fie făcută publică în curând.

Vom reveni.

DOCUMENT:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: