Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

Anunț oficial: Talciocul buzoian SE ÎNCHIDE

UPDATE: Informațiile vehiculate „pe surse” s-au confirmat. Piața Volantă „Drăgaica” nu se va mai organiza, în urma unei decizii comune a autorităților buzoiene.


O singură ediție a rezistat talciocul buzoian, după redeschiderea de săptămâna trecută. Deși prefectul județului își dăduse acceptul ca piața volantă „Drăgaica” să fie organizată în continuare, cu respectarea măsurilor de igienă și distanțare și cu unele modificări, se pare că lacătul va rămâne în continuare pe poartă.

Săptămâna trecută, în urma consultărilor cu alți directori de instituții din Buzău, managerul societății „Piețe, Târguri și Oboare”, Alexandru Bușcu, a anunțat redeschiderea talciocului buzoian. Conducerea P.T.O s-a asigurat că este respectată și legalitatea unei astfel de măsuri, târgul fiind transformat în piață volantă.

Interesul pentru prima ediție a talciocului din 2021 a fost însă uriaș. Oamenii s-au îmbulzit la intrare, însă nu au mai putut fi primiți, în timp ce opoziția locală a avut grijă ca subiectul să nu rămână netaxat…politic. Președintele PNL Buzău a criticat dur măsura redeschiderii talciocului, în timp ce instituțiile de control au dat amenzi usturătoare.

Potrivit unor surse din conducerea S.C. „Piețe, Târguri și Oboare” Buzău, talciocul buzoian va rămâne ÎNCHIS, așa cum este din 11 noiembrie, atunci când Guvernul Orban a decis acest lucru.
loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button