Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

Tamponare la intersecția străzilor Colonel Buzoianu și Războieni

În urmă cu puțin timp, poliția și pompierii au fost solicitați să intervină în cazul unui eveniment rutier produs la intersecția străzilor Colonel Buzoianu și Războieni.

Din primele date, se pare că două mașini s-au ciocnit după unul dintre șoferi nu ar fi acordat prioritate. La fața locului se află mai multe echipaje de poliție și de pompieri, iar traficul este blocat.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în impact.

FOTO:

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

3 comentarii

 1. Salut!
  Eu sunt băiatul din poze care „nu a acordat prioritate ” în acea intersecție…
  Pentru mine a fost prima dată când am condus prin Buzău, eu fiind din Ploiești astfel că nu cunoșteam drumul pe acolo…
  Sunt de acord că am greșit prin faptul că nu am fost foarte atent atunci când m-am apropiat de acea intersecție, însă, după cum se vede și din a 3-a poză postată aici, acel indicator de „STOP” este aproape imposibil de văzut din poziția șoferului. Nu spun asta pentru a mă scuza, însă este o adevărată problemă cu drumurile din această țară, drumuri prost semnalizare pline de semne de circulație ascunse prin tot felul de vegetație mult lăsată să crească punând în dificultate pe oricine…
  De asemenea, exista un magazin la colțul acelor străzi și dintr-o discuție cu proprietarul am aflat că săptămâna trecută au mai fost încă 4 astfel de accidente, fiind o zonă cunoscută de localnici pentru faptul ca este foarte periculoasă și că se petrec o mulțime de accidente. De asemenea și domnul cu care am vorbit pentru a tracta una din mașini a spus că nu este săptămâna în care să nu se întâmple câte un accident.
  Sper că evenimentul meu neplăcut va trage un semnal de alarmă atât pentru autorități care nu se ocupă de astfel de cazuri, cât și pentru ceilalți participanți la trafic…
  Aș avea și niște poze în care se poate observa clar că acel semn de „STOP” nu se observă decât atunci când ești foarte aproape, dacă nu chiar sub el, punct în care este imposibil să mai eviți un accident.
  În urma acestui incident, permisul mi-a fost suspendat pentru 90 de zile cu precizarea că am ridicat problema vizibilității acelui semn în secția de poliție și mi s-a spus ceva aproximativ cu următoarele:
  „Da, ai dreptate…
  Nu e vina ta, dar nici a noastră…
  Acum dacă tu ai provocat accidentul, trebuie să îți iau ție permisul…
  Singura soluție este sa acționezi în instanță”

  1. Ba Ioane, adica tu-i spui omului ca „preventiv” ar trebui sa opreasca la fiecare intersectie pentru ca nu se stie niciodata, ar putea fi un „Stop” ascuns prin niste copaci, asa-i ?
   Esti tare inteligent, Ioane, mustesti de inteligenta!
   Evident ca nu se poate face marcaj cu „STOP” pe asfalt, ar fi ceva hi-tech iar orasul care l-a ales pe toma primar clar nu e pregatit pentru asa ceva….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: