Știrile zilei

Tânăr de 21 de ani, găsit spânzurat!

Un tânăr din localitatea buzoiană Aldeni și-a pus capăt zilelor spânzurându-se în magazia locuinței. Băiatul ar fi recurs la acest gest după o serie de neînțelegeri cu părinții.

Tragedia s-a produs aseară, la locuința părinților din satul Aldeni, comuna Cernătești. Viorel P. era student în anul trei la Facultatea de Arhitectură din cadrul Universității Tehnice „Gh. Asachi” din Iași, însă își dorea mult să înghețe anul și să plece în străinătate.

Părinții săi nu priveau cu ochi buni acest plan al fiului, motiv pentru care între ei se iscau certuri dese. Ieri, Viorel le-ar fi cerut alor săi suma de o mie de lei, fiind hotărât să emigreze. Opoziția vehementă de care a avut parte a aprins în mintea băiatului ideea de a renunța la viață.

„Ai șocat pe toată lumea. ? Un băiat atât de minunat si plin de viață,mereu cu zâmbetul pe buze.. Mai aveai atât de multe de făcut. Păcat. ? Dumnezeu sa te aibe in paza lui și drum lin suflet minunat!…” – Violeta C.

Ieri, în timp ce membrii familiei erau plecați la serviciu, iar sora în vârstă de 13 ani se afla la școală, tânărul s-a încuiat în magazie și s-a spânzurat de o grindă. Mama sa a fost cea care, în jurul orei 17:00, l-a găsit fără suflare, după ceasuri în care l-a căutat cu disperare peste tot.

Prietenii și apropiații sunt șocați de moartea băiatului și nu își explică de ce ar fi comis un asemenea gest.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga SML, în vederea efectuării necropsiei. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, în localitatea natală.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close