Știrile zilei

Tânăr de 22 de ani, reținut după ce a incendiat un centru de vaccinare

Un tânăt în vârstă de 22 de ani, din Focșani, este cercetat penal după ce a incendiat centrul de vaccinare Drive-thru din parcarea unui centru comercial situat pe strada Constantin Brâncoveanu din Râmnicu Sărat. La momentul respectiv, bărbatul a fost reținut, după care a fost pus în libertate/

Incidentul a avut loc în noaptea de 25 spre 26 noiembrie 2021 și, timp ce o lună, nimeni nu a știut cine este făptașul. Pe 22 decembrie, bărbatul a fost identificat și reținut pentru 24 de ore. Ulterior a fost eliberat, iar acum este cercetare în stare de libertate.

Cercetările au stabilit că, în noaptea incidentului, individul se afla în vizită la rudele sale din municipiu. La un moment dat, supărat din cauza restricțiilor impuse de autorități, a incendiat cortul de vaccinare amplasat în parcarea centrului comercial. Nu au existat victime, dar pagubele se ridică la suma de 17.000 de lei.

În prezent, focșăneanul este cercetat în stare de libertate. Dosarul său a fost deja înaintat Parchetului de la lângă Judecătoria Râmnicu Sărat.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!