Știrile zilei

Tânăr de 29 de ani, reținut pentru tentativă de omor | A băgat în spital patru oameni

Un râmnicean de 29 de ani a ajuns în arestul IPJ Buzău după ce a intrat intenționat cu mașina într-un grup de persoane. Informația a fost publicată, azi-noapte, de Reporter Buzoian, iar între timp au apărut noi date din anchetă.

Totul a început după ce membrii a două familii s-au întâlnit acasă la una dintre acestea. Au petrecut împreună, au băut și s-au simțit bine, dar în momentul în care oaspeții au vrut să plece, a început scandalul.

La un moment dat, gazdele au început să-l lovească pe tatăl tânărului de 29 de ani, care, din dorința de a-și ajuta părintele, s-a urcat la volan și a intrat cu mașina în grupul de persoane.

A culcat la pâmânt patru oameni, dintre care unul a fost chiar tatăl său.

Imediat, martorii au sunat la 112, iar la Buzău s-a dat alarma. Numeroase echipaje de ambulanță și SMURD au pornit către strada Focșani din Râmnicu Sărat, acolo unde avusese loc incidentul.

La fața locului, salvatorii au găsit patru victime. Trei dintre acestea au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Buzău, iar a patra a fost internată la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

Poliția l-a reținut pe tânărul de 29 de ani, sub acuzația de tentativă de omor. Dosarul a fost deja preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

În cursul zilei de astăzi, procurorii vor decide asupra măsurilor preventive ce se impun.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!