Știrile zilei

Tânăr DECEDAT | „Problemele au fost mult mai ample de atât..”

Depresia sau disperarea a ucis un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea buzoiană Aldeni, care și-a luat zilele spânzurându-se în magazie în urma unor neînțelegeri cu părinții. Cei din urmă îi voiau binele și insistau ca el să-și termine facultatea, în timp ce băiatul voia din tot sufletul să emigreze.

„Ai ales cea mai proastă soluție..”, a scris un prieten pe profilul lui Victor, întristat de modul în care a gestionat băiatul acest moment de impas. „Ar fi fost de preferat ca el să-și înfrunte până și părinții, în loc să facă sacrificiul suprem”, au mai scris cititorii.

Cert este că problemele băiatului par să fi fost mai ample decât s-au văzut de către cei din afară. În ziua sinuciderii, tânărul ar fi avut un conflict cu o vecină, „celebră” în tot județul pentru sutele de câini pe care le crește în gospodărie. Băiatul s-a enervat foarte tare după o dispută verbală aprinsă cu femeia, însă este greu de crezut că acesta ar fi fost motivul gestului necugetat.

Cel mai probabil, un cumul de factori a generat decizia studentului la Arhitectură de a-și lua viața. Diferențele de opinie între el și părinți, restricțiile celor din urmă, o criză existențială sau poate chiar o depresie, sentimentul că nu este înțeles de nimeni s-ar putea număra printre cauze.

Victor făcea parte dintr-o familie de oameni muncitori și cu frica lui Dumnezeu. Mama, femeie de serviciu la școala din localitate, a fost cea care a găsit ușa magaziei încuiată, moment în care a realizat că fiul ei, pe care îl căuta de ore bune, se afla acolo.

„Și-a dorit mult să facă gestul ăsta. Gândiți-vă că stătea cu un picior pe un butuc de 30 de centimetri și cu altul în aer. Deci, putea să coboare oricând, dacă voia, dar cred că a vrut să moară..”, a scris un alt cititor.

Contul de Facebook al tânărului a devenit un altar la care prietenii își strigă durerea sau își iau rămas-bun. Din păcate, întrebările lor nu vor primi niciodată un răspuns..

„Dumnezeu sa-l ierte! Și putere părinților de a trece peste aceasta nenorocire!”

„Un băiat liniștit, inteligent și cu mult bun simt! Dumnezeu sa îl ierte! 😑 Problemele au fost probabil mai ample de atât…”

„Odihneste te in pace prieten drag😭A fost o zi neagra cand am auzit veste a ca numai esti printre noi😭😭Cum ai putut sa pleci, sa ne lasi asa, cum ai crezut ca asa e mai bine 😭😭😭😭Ne ai lăsat pe toți cu inimile indurerate….. Poate îți va fi mai bine acolo 😭Dumnezeu sa te ierte suflet bun… Ai fost un prieten minunat, nu te voi uita niciodata…. vei rămâne in inima mea mereu numai cu amintiri frumoase 😭😭
Odihneste te in pace Viorele😭
CONDOLEANȚE familiei tale..”

„Doamne, mă întreb ce se intampla cu tineri nostrii?? Noi ne bucuram de copilarie si nu mai eram deoresivi! Acum poate stresul nostru a-l simpt si copii! Poate nu mai acordam toate atentia celor din jur prinsi cu grijile zilnice! Dumnezeu sa-l odihneasca!!”

loading...
/* ]]> */