CORONAVIRUS

Tânăr din Bisoca, săltat de polițiști. Ce ascundea bărbatul

Tânărul se ascundea în comuna Breaza

Un bisocean urmărit pentru delapidare a fost depistat de polițiștii de investigații criminale. Pe numele bărbatului fusese emis un mandat de pedepsei cu închisoarea de 3 ani şi 4 luni.

„La data de 15 iunie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei de poliţie rurală Merei au depistat pe raza localității Breaza un tânăr de 27 de ani, din Bisoca. Tânărul era urmărit la nivel național, față de acesta fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani şi 4 luni pentru comiterea infracțiunii de delapidare.” se arată în comunicatul de presă al IPJ Buzău.

Pe 15 februarie, atunci când magistrații Judecătoriei Buzău au anunțat sentința, bisoceanul s-a făcut nevăzut. Deplasându-se la domiciliul său pentru a-l ridica și a-l duce în arest, polițiștii au avut surpriza să constate că tânărul a dispărut.

De atunci și până ieri, bărbatul a reușit să se sustragă urmăririi, ascunzându-se la diverși prieteni. Norocul i s-a terminat ieri, când oamenii legii l-au depistat pe raza localității Breaza.

A fost ultima sa zi de libertate. Bărbatul a fost încătușat, urcat în dubă și dus spre a fi încarcerat la Penitenciarul Focşani.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button