Știrile zilei

Tânăr din Buzău, reținut pentru șantaj

Un adolescent în vârstă de 16 ani, din Buzău, a ajuns în arestul poliției după ce a șantajat un băiat cu un an mai mare, amenințându-l că îl va bate dacă nu îi va oferi zilnic câte 30 de lei.

Mama tânărului de 17 ani a fost cea care a sesizat poliția cu privire la faptul că fiul ei este șantajat de o persoană necunoscută. Cercetările polițiștilor aveau să scoată la iveală că bănuitul l-ar fi contactat pe băiat pe o rețea de socializare, amenințându-l că, dacă nu îi oferă zilnic 30 de lei, îl va agresa.

La scurt timp după sesizare, polițiștii de investigații criminale sprijiniți de polițiști de proximitate au depistat principalul bănuit, un buzoian în vârstă de 16 ani.

Bănuitul a fost condus la sediul poliţiei, faţă de acesta fiind luată măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, pe bază de ordonanţă.” se arată în comunicatul de presă al IPJ Buzău.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button