Știrile zilei

Tânăr din Buzău, trei ani și șase luni de pușcărie pentru agresiune sexuală

Ducu Rață, tânărul care atacat o femeie de 34 de ani, la sfârșirul anului 2017, a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare pentru agresiune sexuală. Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

Tânărul a intrat în atenția anchetatorilor în anul 2014, atunci când, elev fiind, a atacat o tânără de 24 de ani, pe care a urmărit-o până în scara blocului. La acea vreme, tânăra mărturisea să Rață a lovit-o și a încercat să o violeze, însă fata s-a apărat și a reușit să scape.

Uimiți de cele întâmplate, profesorii săi de la „Nenițescu” au spus că Ducu Rață, pe atunci elev în clasa a IX-a, nu ar fi avut probleme comportamentale.

Tânărul ar avea la activ încă cinci tentative de viol.

Internat de urgență la Săpoca și obligat să urmeze un tratament medical, Ducu Rață s-a ales și cu o condamnare de un an și patru luni de închisoare. După ispășirea pedepsei, tânărul și-a continuat activitatea infracțională. La sfârșitul anului 2017, agresorul a lovit din nou, victima atacului sexual fiind o buzoiancă de 34 de ani.

Pentru ultima sa faptă, magistrații Judecătoriei Buzău l-au condamnat pe Ducu Rață la pedeapsa cu închisoarea de trei ani și sase luni. Decizia de ieri nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel în termen de zece zile.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button