Știrile zilei

Tânăr lăutar din Buzău, răpus de cancer!

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Costești, județul Buzău, a murit azi-dimineață la un spital din capitală, măcinat de o boală necruțătoare.

Alexandru Ivan era cunoscut în lumea interpreților de muzică lăutărească. Tânărul cânta la orgă și era considerat un artist înzestrat cu talent.

O boală parșivă l-a măcinat însă în ultimele luni, fără să-i dea vreun semnal de alarmă. În urmă cu o lună, medicii au descoperit că Alexandru are cancer la ficat, cu metastaze în tot corpul. El a decedat azi-dimineață, la Spitalul Fundeni.

Pe pagina de Facebook a băiatului curg mesaje de condoleanțe:

„Dumnezeu să îl ierte prea tânăr prea devreme sincere condoleanțe familiei zbor lin printre îngeri suflet drag!” – Marin P.

„Chiar și când erai in spital tu tot radeai nimeni nu știe sau a știut cum am fost noi tu mi-ai știut mila mea tu mi-ai știut durerea mea tu mi-ai fost mama tu mi-ai fost tata când vb cu tine tot tu mai întrebai dacă sunt bine…..tu ai fost familia mea și Toată viața mea cât o sa trăiesc nu o sa te uit niciodată te iubesc și te voi iubi toată viața mea as vrea sa îți dau inima mea din piept și ți-o pun ți-e ca tu ai fost cea mai buna persoana care am cunoscut-o toată viața mea numai am cuvinte și nu pot sa ma exprim cât însemni tu pentru mine domane dc nu mai luat pe mine cu ce a greșit el ca era cea mai cuminte persona pe care am cunoscuta vreodată dc domane vrei așa dccccc el dccccc nu o sa pot sa mai îmi revin cât voi trai pe acest pământ numi vine sa cred nu pot nu vr sa accept așa ceva numai pot dc tu dcccc domane..” – Kiril S.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button