Știrile zilei

Tânăr REȚINUT. A furat legume de pe câmp

Doi tineri în vârstă de 26 și, respectiv, 27 de ani sunt cercetați de polițiști după ce ar fi furat legume de pe câmp. 

În dimineaţa zilei de 31 iulie, un bărbat de 72 de ani din municipiul Buzău a sesizat poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Costeşti cu privire la faptul că în noaptea precedentă i-au fost sustrase legume de pe un teren situat în extravilanul localităţii Movila Banului.

Pe parcursul cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că principalii bănuiţi de comiterea faptei sunt doi tineri de 26, respectiv 27 de ani, ambii din Movila Banului, la domiciliile acestora fiind găsite bunurile sustrase. Totodată, poliţiştii au stabilit că în aceeaşi noapte cei doi tineri ar fi sustras şi o cantitate de lucernă de pe un teren aflat în aceeaşi zonă, faptă ce nu fusese reclamată poliţiei.

Faţă de tânărul de 26 de ani s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

  • I-a furat geanta.

Un alt caz de furt a avut loc miercuri după-amiază, în jurul orei 14.30, când poliţiştii de la Ulmeni au fost sesizaţi de o femeie de 44 de ani, vânzătoare la o societate comercială cu privire la faptul că i-a fost sustrasă o geantă cu documente şi suma de 4730 de lei din interiorul magazinului unde îşi desfăşoară activitatea.

În baza sesizării, au fost demarate activităţi pentru identificarea şi prinderea principalilor bănuiţi.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că în jurul orei 14.00 în unitatea comercială ar fi intrat un bărbat care pe motiv că achiziţionează mai multe produse ar fi distras atenţia vânzătoarei şi a sustras geanta cu documente şi bani, după a plecat cu un autoturism.

La scurt timp de la sesizare, autoturismul a fost reperat pe raza judeţului Prahova, din cercetări reieşind că bănuit de comiterea faptei este un bărbat de 33 de ani din Prahova.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat păgubitei.

loading...

Redacția Reporter Buzoian

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

1 comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5