CORONAVIRUS

Tânără de 21 de ani, din Dâmbovița, REȚINUTĂ de polițiștii buzoieni, după mai multe furturi din autoturisme

Femeia acționa alături de un bărbat de 24 de ani, din comuna Vernești. Cei doi au fost prinși la scurt timp după ce au dat spargerea la un autoturism, pe 31 ianuarie. Tinerii sunt bănuiți de alte patru furturi din mașini.furt-masina-685x320
În noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia municipiului Buzău au identificat şi prins un tânăr de 24 de ani, din comuna Verneşti şi o tânără de 21 de ani, din judeţul Dâmboviţa, bănuiţi de comiterea unui furt de la un autoturism, faptă comisă în seara zilei de 31 ianuarie.
Pe parcursul investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi sunt principalii bănuiţi în cazul altor patru furturi din autoturisme, fapte aflate în evidenţe cu autori necunoscuţi. Prejudiciul total, estimat la suma de 1350 de lei, a fost recuperat.
În urma analizării probatoriului administrat de poliţişti, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Cei doi bănuiţi au fost reţinuţi de poliţiştii de investigaţii criminale pentru o perioadă de 24 de ore.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close