Știrile zilei

Tânără mămică, răpusă de infarct | Avea doar 22 de ani

Durere fără margini în familia unei tinere în vârstă de 22 de ani, din comuna Cochirleanca, găsită decedată, aseară, de către mama ei. Tânăra ar fi suferit un infarct chiar în timp ce se pregătea să facă baie.

Drama din familia Petrinei este greu de descris în cuvinte. Tânăra se despărțise de soțul ei de curând și rămăsese să locuiască la părinții ei, alături de cele două comori ale sale: o fetiță de trei ani și un băiețel de un an.

De două săptămâni, fata se apucase de alergat, pentru că voia să slăbească. Aseară, tânăra a ieșit din nou la alergat, iar când s-a întors, a rugat-o pe mama ei să stea cu copiii, pentru ca ea să facă un duș. După aproximativ 20 de minute, mama a mers să vadă ce se întâmplă, dar a găsit-o pe fată prăbușită în fața ușii. În zadar a chemat ambulanța, deoarece inima fetei se oprise.

Cadrele medicale venite de urgență la fața locului au fost cele care au constatat că tânăra prezenta simptomele unui infarct miocardic. Trupul ei a fost dus la morga SML, pentru efectuarea necropsiei.

Moartea fulgerătoare a Petrinei a pus jar pe inima părinților, care nu-și revin din șoc. Ei mai au un fiu, care este însă departe de casă în aceste momente, fiind plecat la muncă în străinătate.

Din spusele soțului, Petrina se simțea rău de aproape o săptămână. Erau dureri în piept, pe care fata încerca să le trateze cu pastile pentru stomac:

„O rămână totdeauna soția mea iubită si frumoasă și aș da orice să o aduc înapoi lângă copiii noștri. Nu mai sunt om; ea a avut de mai mult timp probleme pe care nu le-a verificat. Avea semne clare de infarct, iar ea, în loc sa se ducă la doctor, s-a dus la farmacie fuma două pachete de țigări pe zi. Nu prea mânca, stresul cu cei mici și – cireasa de pe tort – acel nenorocit de alergat.”, a transmis soțul tinerei.

Cei doi se despărțiseră amiabil și nu existau tensiuni sau neînțelegeri privind tutela copiilor. Șocat de moarte soției, bărnbatul dă acum vine pe neglijarea stării de sănătate și pe stilul de viață care au dus la producerea unei asemena nenorociri.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: