Știrile zilei

Tânără șoferiță din Mihăilești, prinsă de polițiștii buzoieni fără permis de conducere

Ieri, timp de cinci ore, polițiștii buzoieni au scotocit zona de competență a secției rurale Costești în căutarea unor indicii care să ducă la persoane ce comit fapte cu violență, tulburarea ordinii și liniștii publice și infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Printre „surprizele” controlului de ieri s-a numărat cazul unei tinere în vârstă de 29 ani, din Mihăileşti, care a a fost depistată de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe DJ 203C. În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că tânăra nu figurează în evidența deținătorilor de permis de conducere.

Cel mai probabil, ea s-a plimbat ani la rând fără ca cineva să își dea seama că nu deține permis de conducere și s-ar mai fi plimbat și de acum încolo, dacă nu ar fi căzut în plasa întinsă de polițiști.

În cadrul acţiunii au fost constituite echipe mixte de control şi scotocire care au acţionat în zona blocată, precum şi pe principalele artere de circulaţie şi puncte obligatorii de trecere, concomitent cu filtre rutiere pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere.

Polițiștii au pus în executare 11 mandate de percheziţie domiciliară la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt din locuinţe, context în care au fost ridicate mai multe bunuri susceptibile a proveni din comiterea de infracțiuni, cât și diverse obiecte folosite în săvârșirea furturilor.

Totodată, s-a acţionat pentru siguranţa traficului rutier, fiind oprite pentru control 80 de autovehicule, 71 conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, respectiv Drugtest și au fost reținute 2 permise de conducere.

În total au fost legitimate 92 de persoane, 38 fiind verificate în bazele de date, iar 9 persoane au fost conduse la sediu și amprentate. Polițiștii vor continua acrivitățile pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă civică.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button