Știrile zilei

Tănărul Dragoș Voicu, noul primar al comunei Siriu!

Dragoș Voicu este noul primar al comunei Siriu. El îi succede lui Corneliu Dumitrescu, fostul primar de mai multe mandate al comunei.

Viceprimar din 2012, Dragoș Voicu s-a bucurat de susținerea actualului primar și de cea a organizației PSD Buzău, care a văzut în el cel mai bun candidat pentru continuarea proiectelor comunei: modernizarea infrastructurii, dezvoltarea turismului, implementarea unui sistem integrat de gestionare a deșeurilor și alte câteva.

Până la 33 de ani, Dragoș Voicu a reușit să își contureze un C.V. care l-ar putea propulsa în aproape orice funcție din administrația publică. După o experiență de trei ani la Poliția Locală Brașov, Dragoș a devenit inginer silvic, activând o perioadă scurtă în cadrul Ocolului Silvic.

În 2012 a prins gustul pentru administrație, devenind viceprimar la comunei Siriu la numai 24 de ani. De atunci până astăzi, a făcut echipă cu longevivul primar Dumitrescu, cel care, astăzi, îl suține și îl creditează cu cele mai multe șanse pentru câștigarea primăriei.

„Sunt născut și crescut în Siriu și iubesc această localitate frumoasă, cu oameni harnici și gospodari. Simt că putem face multe împreună, iar încrederea pe care mi-o oferă domnul primar Corneliu Dumitrescu mă onorează și mă obligă să continui proiectele începute de dumnealui. Alături de echipa PSD, vom căuta cele mai bune variante pentru dezvoltarea acestei localități minunate și sunt convins că vom reuși!”, a declarat viceprimarul comunei Siriu.

Dragoș Voicu este căsătorit, are doi copii și multă energie pe care vrea să o pună în slujba proiectelor comunei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close