Fără categorie

Tânărul Virgil Iacob are nevoie de SÂNGE. Împreună, îl putem salva!

Virgil Iacob este un tânăr ca oricare altul. Ceea ce-l deosebește de noi în acest moment este faptul că are nevoie urgentă de sânge, după ce a suferit un cumplit accident de motocicletă, în care erau să piară el și prietena lui.6445

În afara pasiunii pentru călătorii, Virgil are o afinitate deosebită pentru motociclete. Duminica trecută, în timp ce se afla împreună cu prietena lui la Vălenii de Munte, o mașină le-a frânat brusc în față. Motocicleta pe care o conducea mai avut timp să oprească, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit violent de o mașină venită din față.

Prietena lui a scăpat cu răni minore, însă tânărul de 32 de ani s-a ales cu fracturi de gambă, tibie şi peroneu şi a pierdut mult sânge până când medicii l-au stabilizat.

Acum,Virgil se află internat la Spitalul Floreasca și are nevoie urgentă de sânge. Deși are o grupă rară de sânge – AB 4 cu RH negativ, aceasta este compatibilă cu grupa 01 cu RH negativ.

Rudele și apropiații fac un apel la buzoienii de bine, care pot dona un strop de viață la Centrul de Transfuzii, unde trebuie să menționeze că sângele este pentru Virgil IACOB.

  • Orice persoană poate dona, indiferent de grupa sanguină, deoarece medicii vor schimba sângele și îi vor transfuza lui Virgil pe cel cu grupa compatibilă.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5