ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

Tatăl s-a sinucis în decembrie, mama a decedat ieri

Viața acestor micuți este o tragedie în multe acte.

„Pe cine iubește Dumnezeu, pe acela îl și ceartă”, spune Scriptura. Celor trei frățiori din Rușețu, rămași fără părinți în mai puțin de trei luni, viața trebuie să le fi pregătit ceva tare bun, din moment ce îi ceartă atât de aspru de când au venit pe lume.

Sunt două fetițe și un băiețel, cu vârste cuprinse între trei și șase anișori, rămași orfani în urma unui lung șir de tragedii la auzul cărora nu ai cum să nu tresari tu, om mare.

Mai întâi, cei trei copilași au fost despărțiți după ce mama și tatăl au decis să se separe. Femeia de 26 de ani a luat fetițele și s-a mutat la locuința concubinului ei din Rușețu, în timp ce tatăl, în vârstă de 41 de ani, a păstrat băiatul.

Pe 4 decembrie 2021, bărbatul a murit. Avea cancer, iar unii cred că s-a spânzurat chiar în fața băiețelului său.

După tragedia de la începutul lunii decembrie, cei trei frățiori au ajuns din nou împreună, în grija mamei. O nouă tragedie avea să lovească familia greu încercată: Concubinul femeii a fost lovit de o mașină, rămânând imobilizat la pat pentru o lungă perioadă de timp.

Dar lovitura de grație aveau să o primească cei trei micuți în dimineața zilei de 17 februarie. Cu o seară în urmă, mama lor s-a simțit rău și a chemat salvarea, iar câteva ore mai târziu a fost declarată decedată la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Buzău. Nu se cunoaște cauza decesului, însă femeia ar fi avut dureri în piept și era obeză.

Acum, oamenii de bine se solidarizează cu micuții rămași introduși într-un centru de urgență al DGASPC. Pentru că micuții vor fi despărțiți, un om de bine luptă pentru ca ei să rămână împreună. În ultima vreme s-a tot îngrijit de soarta copiilor și nu vrea să-i lase în niciun chip în voia sorții.

Daniela Merișor vrea să inițieze procedura de plasament în regim de urgență, pentru ca frățiorii să ajungă la aceeași familie.

Cei trei micuți au nevoie de sprijin, așa că, dacă vreți să ajutați, faceți-o să stați pe gânduri.

Daniela Elena Merișor: 0766856356

„Astăzi, 17.02.2022 este o zi trista care din păcate pentru 3 copilași cu vârste cuprinse între 3 ani, 4 ani și 6 ani au rămas orfani .Tatăl s-a sinucis în luna decembrie 2021 iar mama în vârstă de 26 de ani a murit azi-dimineață la Spitalul Județean Buzau. Va rog din suflet sa ajutam acești copii sa rămână împreună, sa crească împreună și sa cunoască și dragostea unei familii.” facebook.com/Daniela Merișor

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button