CORONAVIRUS

Taxi blocat în trafic! Cine se afla la bord

Bărbatul fugise din București cu un taxi

Mobilizare de forţe în linia întâi pentru înlăturarea stării de pericol! Polițiștii au prins în trafic un bărbat infectat cu coronavirus, care ar fi părăsit unitatea medicală unde se afla internat. fără încuviințarea cadrelor medicale.

În seara de 29 aprilie a.c., polițiștii buzoieni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 34 de ani, din Vrancea, a părăsit în cursul zilei incinta unității medicale de pe raza municipiului București, fără încuviințarea cadrelor medicale, unde se afla internat cu diagnosticul SARS-COV-2.

Imediat după primirea sesizării, persoana a fost dată în consemn tuturor polițiștilor din teren, iar efectivele de ordine publică au fost mobilizate pe teritoriului întregului județ, fiind constituite inclusiv filtre în zonele de tranzit în vederea depistării în trafic a bărbatului.

În jurul orei 21.00, persoana căutată a fost depistată de polițiștii buzoieni pe DN2E85, în localitatea Oreavul, în timp ce se deplasa cu un autoturism ce efectua servicii de taximetrie pe direcția București-Vrancea.

Autoturismul a fost blocat în trafic, iar ocupanții mașinii au fost atenționați să rămână în autoturism, timp în care polițiștii au asigurat zona până la sosirea echipajelor suplimentare în vederea escortării.

Ulterior, autoturismul a fost condus către Vrancea de echipajele de poliție din Buzău și Vrancea, prin încadrarea în trafic a autoturismului până la destinație.

Cele două persoane, bărbatul căutat, respectiv șoferul autoturismului, un bucureștean de 46 de ani, au fost predați echipajului I. S. U. Vrancea pentru intervenție procedurala în vederea înlăturării stării de pericol.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button