Știrile zilei

Teatrul „George Ciprian”, în doliu | A murit la doar 31 de ani

O strălucită scenografă a mai multor spectacole de teatru jucate și la Buzău și-a pierdut viața vineri seară într-un accident rutier cumplit. Alexandra avea doar 31 de ani și era foarte iubită de colectivul teatrului buzoian.

Vineri seară, Alexandra Constantin circula pe Valea Oltului dinspre Sibiu înspre Râmnicu Vâlcea. La un moment dat, pe raza localității Lazaret, tânăra aflată la volanul unui Mini Cooper a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă, intrând în parapetele din plastic ce separă sensurile de mers.

Din impact, mașina sa a fost proiectată pe contrasens, unde a lovit frontal un autoturism condus regulamentar de un cetățean bulgar în vârstă de 33 de ani.

Alexandra a murit pe loc. O altă tânără, din BMW-ul bulgarului, a fost rănită și a necesitat transportul la spital.

Echipa Teatrului „George Ciprian” a transmis condoleanțe familiei tinerei pe care toți colegii o îndrăgeau. Alexandra semnase scenografia pentru mai multe piese cu priză la public, iar una dintre acestea se jucase și la Buzău:

„E o perioadă de doliu pentru echipa Tele-Encounters. Alexandra Constantin, scenografa strălucită a spectacolului „Planeta Viselor Pierdute”, ne-a părăsit aseară. E un șoc pentru toți cei care te-au prețuit și te-au admirat, Alexandra. R.I.P.”, este mesajul distribuit pe Facebook de reprezentanții teatrului buzoian.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close