CulturăȘtirile zilei

Teatrul „George Ciprian”, ofertă pentru școlile din Buzău!

Pentru perioada ȘCOALA ALTFEL (15 -19 APRILIE), Teatrul „George Ciprian” a pregătit o serie de evenimente care să vină în întâmpinarea micului public spectator al teatrului nostru.

Astfel, pe data de 16 aprilie Teatrul „George Ciprian” găzduiește spectacolul pentru copii PĂCALĂ.  Cu toții știm că Păcală este eroul snoavelor populare românești cunoscut pentru umorul și istețimea sa ce se ascunse sub o mască de naivitate și simplitate.

Tratează autoritățile sătești (popa, boierul, judecătorul) cu îndrăzneală și ironie usturătoare. Spectacolul va avea 2 reprezentații, ora 9.30 și 11.00. Prețul biletului este de 20 ron/grup organizat. Vârsta recomandată: 6+. Bilete și informații la 0740. 496 561.

Pe 17 aprilie Teatrul „George Ciprian” își deschide porțile pentru publicul larg. Vizitatorii teatrului vor avea ocazia de a afla secretele ce se află în spatele unui spectacol. Vor întâlni oamenii care fac posibilă desfășurarea evenimentelor. Vă oferim posibilitatea de a face un tur al teatrului, de a trece prin culise, de a vedea unde și cum se pregătesc artiștii pentru intrarea în scenă, de unde și cum se manevrează luminile de scenă, sunetul, care sunt costumele pentru spectacole și cum se întrețin acestea, cine se ocupă de fiecare secțiune în parte, cum se face intrarea și ieșirea din sală, etc. La final vă invităm la o secțiune VR, în sala STUDIO. Veți putea urmăriți cu ajutorul ochelarilor Virtual Reality clipuri fimate în 360°, expoziție deschisă în cadrul proiectului Tele-Encounters.

De asemenea, fotograful teatrului va avea grijă ca fiecare vizitator să rămână cu o amintire.

Accesul se face pe bază de rezervare, grup organizat.  Grupurile vor avea un număr maxim de 30 de vizitatori, iar turul va dura aprox. 30 de minute! Rezervări și informații: 0733.882.156

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: