Știrile zilei

Tentativă de omor, într-o comună din Buzău

După ce i-a lovit, șoferul s-a făcut nevăzut.

Un tânăr de 21 de ani a fost arestat pentru 30 de zile după ce s-a urcat la volanul mașinii și a intrat intenționat într-un grup de tineri. Patru victime au ajuns la spital cu multiple răni.

Tentativa de omor s-a consumat sâmbătă noapte, în comuna buzoiană Largu. Se pare că, pe fondul unui conflict mai vechi, tânărul M.F.M., în vârstă de 21 de ani, s-a urcat la volanul BMW-ului și s-a îndreptat țintă către cei patru tineri pe care voia să se răzbune.

Cei patru, băieți și fete, mergeau pe stradă în momentul în care BMW-ul a intrat în ei în plin. Șoferul a fugit de la fața locului, lăsându-i pe cei patru întinși pe carosabil.

Victimele au fost preluate de ambulanțe și duse la UPU, unde au primit îngrijiri de specialitate. Se pare că toți cei patru tineri răniți sunt în afara pericolului.

  • Șoferul a fost prins câteva ore mai târziu.

Individul care i-a lovit cu mașina pe cei patru tineri a fost reținut de polițiști în cursul aceleiași nopți, asta după ce l-au căutat în toată comuna. L-au găsit, în cele din urmă, pe un câmp și l-au condus la audieri.

Se pare că totul ar fi pornit de la câteva divergențe între tânăr și ceilalți localnici, iar bărbatul a ales să se răzbune, intrând cu mașina în ei. Fapta a fost înregistrată ca tentativă la omor, iar M.F.M. a primit mandat de arestare pentru 30 de zile.

Cazul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button