Știrile zilei

Teroare în centrul orașului! | Un individ a atacat trei tineri (FOTO)

Mobilizare de forțe a polițiștilor buzoieni în centrul orașului, acolo unde un individ periculos a atacat trei tineri, deposedându-l pe unul dintre ei de telefonul mobil. Câteva ore mai târziu, oamenii legii au reținut un tânăr de 22 de ani, bănuit că ar fi autorul tâlhăriei.

Incidentul s-a produs vineri seară, în zona hotelului „Pietroasa”. Din spusele unuia dintre tineri, individul i-a smuls telefonul mobil din mână apoi i-a amenințat pe cei trei cu bătaia. Victima tâlhăriei a strigat după ajutor, însă nimeni nu a intervenit. Speriați de agresorul furios, cei trei tineri s-au refugiat într-un magazin de telefonie mobilă, de unde au sunat la poliție.

Oamenii legii au aflat că agresorul are o constituție robustă și că la momentul atacului era îmbrăcat sport cu pantaloni scurți iar pe cap purta o șapcă roșie. Imediat au fost declanțate razii de amploare în gara CFR, la cele două autogări, precum și în sălile de jocuri din oraș.

Câteva ore mai târziu, Biroul de Presă al IPJ Buzău a comunicat că oamenii legii au reținut o persoană  de 22 de ani care ar corespunde cu descrierea tâlharului care i-a atacat pe cei trei tineri vineri seara în jurul orei 20.00 în centrul municipiului Buzău.

Suspectul a fost despistat în urma operațiunilor complexe desfășurate de către reprezentanți ai brigăzii de investigații criminale și patrule mixte, pe raza municipilui Buzău Tânărul identificat ar corespunde descrierii făcute de către victime. El a fostcondus pentru audieri la sediul poliției municipale.” a declarat Amalia Călugăru, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button