Anunțuri

Țevi de apă sparte, în mai multe zone din Buzău

Sunt probleme cu furnizarea apei în mai multe zone din oraș, iar asta pentru că rețeaua de conducte este veche și cedează tot mai des. Compania de Apă intervine de fiecare dată pentru remedierea problemelor și îi asigură pe consumatori că furnizarea va fi luată în cel mai scurt timp.

În cursul acestei după-amiezi, Compania de Apă Buzau și-a informat utilizatorii din municipiul Buzau ca, în data de 04.09.2019, in intervalul orar 14:30-16:00, s-a întrerupt furnizarea serviciului din cauza unor avarii (spărturi) pe reteaua de distributie a apei potabile.

Zonele afectate sunt:

– strazile Gh. Iacob si  Bicaz;

– Aleile Sculpturii si Parang;

– blocul C3, din cartierul Dorobanti II.

Compania de Apă Buzău continuă seria proiectelor de modernizare și dezvoltare a infrastructurii prin înlocuirea conductelor din azbest, extinderea sistemului de apă-canal și îmbunătățirea permanentă a calității apei livrate populației.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, asigurandu-va, totodata, ca echipele specializate ale Companiei de Apa Buzau intervin la fata locului si iau toate masurile ce se impun pentru reluarea furnizarii serviciului in cele mai bune conditii. Va multumim pentru intelegere!”, au transmis oficialii Companiei de Apă Buzău.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close