Știrile zilei

Tineri din Buzău, amendați pentru că petreceau în propria locuință

Pandemia schimbă tot, dar nu și obiceiul românilor de a petrece. Mai mulți tineri au fost amendați după ce au fost depistați petrecând în locuințe private, lucru interzis de Guvern.

În weekend, polițiștii au mers la domiciliul unei persoane din Poșta Câlnău, unde era în plină desfășurare o petrecere aniversară la care participau 17 persoane. Organizatorul, un tânăr de 30 de ani, a fost amendat cu 5.000 de lei, iar evenimentul s-a oprit în acel moment.

Tot duminică, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au constatat că la o locuință din municipiu mai multe persoane petrec, în ciuda restricțiilor. În urma verificărilor, 3 persoane au fost sancţionate contravenţional, suma totală a amenzilor fiind de 7.200 de lei. La fel ca la Poșta Câlnău, petrecăreții au fost trimiși acasă.

În perioada 20-22 noiembrie, poliţiştii buzoieni împreună cu jandarmii, polițiștii locali, precum și cu reprezentanți ai I.S.U. Buzău, D.S.P, A.N.P.C. şi I.T.M. Buzău, au desfăşurat controale în tot județul. Au verificat aproximativ 160 de societăți comerciale, 125 de locaţii de interes, și au legitimat peste 5000 de persoane. Pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 217 amenzi în valoare de peste 50.000 de lei, dintre care 166 de sancţiuni pentru nepurtarea măștii şi 42 pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea/libera circulaţie.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button