Știrile zilei

Tineri din Buzău, săltați pentru trafic de droguri

Astăzi, 15 iulie, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Buzău, au efectuat 18 percheziții domiciliare în județul Buzău, la persoane bănuite de trafic și deținere de droguri de risc.

În perioada februarie – iulie 2020, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- B. T. Buzău, au documentat activitatea infracţională a unui grup infracțional organizat specializat în trafic de droguri de risc, ce ar fi acționat în județul Buzău.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada menţionată, 15 persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc (cannabis), de la dealeri din Bucureşti.

Ulterior, bănuiții le-ar fi comercializat către diverse persoane din Buzău.

În fapt, s-a reținut că în municipiul Buzău și în comunele Cernătești, Săpoca, Beceni și Mânzălești, 15 persoane ar fi procurat droguri de risc (cannabis) și ar fi transportat, depozitat, manipulat, ambalat și revândut substanțe interzise.

În urma percheziției, au fost ridicate droguri (cannabis), 4.450 de lei și medii de stocare.

Totodată, 15 persoane au fost aduse la audieri, urmând ca, în continuare să fie dispuse măsurile legale ce se impun. Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Activitățile se desfășoară cu sprijinul structurilor de criminalitate organizată din județele Prahova, Galați și Dâmbovița, precum și al polițiștilor din Buzău, Pătârlagele și al Secției de Poliție Rurală Beceni. La activități participă și jandarmi.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Mai bine D.i.i.c.o.t s-ar ocupa de lucruri mult mai importante cum ar fi traficul de carne vie. ciorile care scot femei la produs și fură, își ridică palate și își iau ultimul tip de bmw fara sa pățească nimic , dar un amarat care da 10 grame că să își scoată și el un gram de „iarba” este considerat un mare infractor .
    Legalizam și noi iarba ca in toate tarile civilizate?sau haideți măcar să o toleram. De ce ar trebui sa fie interzisa o plantă lăsată de Dumnezeu să crească sub soare?de ce alcoolul care este mult mai periculos este legal? De ce sa nu avem și noi dreptul să beneficiem de toate proprietățile ei?
    Unde este libertatea noastră despre care se tot vorbește?
    Suntem tot în comunism,dar ne complacem in această situație. Dar probabil că într-o buna zi , ne vom uni toți frații și vom ieși în stradă să ne cerem dreptul la libertate
    Sau motivul pt care nu se vrea legalizare este altul? Poate că dacă nu ar mai exista traficul de marijuana, sute de polițiști ar fi dați afară pt că nu ar mai avea ce face,sau mai rău…ar trebui sa stea cu ochii pe adevărații infractori. Și asta e un risc f mare pt poliția română. Daca se enervează cefele late și îi iau la palme pe polițiști?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: