Administrație

ANUNȚ despre „Toamna Buzoiană”! | Ce au decis organizatorii

Pregătiri pentru cea de-a treisprezecea ediție a târgului „Toamna Buzoiană”, eveniment organizat de către Primăria Municipiului, Consiliul Județean Buzău și Direcția Agricolă. Organizatorii au decis ca, anul acesta, târgul să fie organizat mai devreme.

Dacă în anii precedenți „Toamna Buzoiană” era organizată în prima jumătate a lunii octombrie, anul acesta planurile s-au schimbat. Din cauza temperaturilor ridicate, recoltele au fost timpurii. Astfel, pentru a nu rămâne fără fructe și legume, organizatorii au decis să organizeze târgul „Toamna Buzoiană” în perioada 19-23 septembrie:

Buzoienii sunt mândri, harnici și plini de viață. Din 19 septembrie, la #ToamnaBuzoiana ne aprovizionăm pentru iarnă cu produse din Buzău și ne veselim alături de cei mai renumiți cântăreți de muzică populară din țară. Noi chiar le-avem pe toate!”, au scris organizatorii pe pagina de Facebook.

La Buzău, după o pauză de mulţi ani, tradiţia evenimentului a reînviat în anul 2016, printr-un acord dintre Primăria Municipiului Buzău, Consiliului Judeţean şi Direcţia Agricolă Buzău.

Producătorii locali au oferit spre vânzare: fructe şi legume de sezon, preparate tradiţionale din carne şi lapte, must şi vin din podgoriile buzoiene, miere şi produse apicole, dulciuri de casă, produse meşteşugăreşti şi de artizanat.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

1 comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */