EducaţieȘtirile zilei
ULTIMA ORĂ

Toate școlile din Buzău vor fi închise?

ACTUALIZARE: Ulterior, declarațiile pe marginea acestui subiect au mai fost nuanțate:

Noi așa ne-am dori să propunem trecerea școlilor în online, dar încă nu am luat o atitudine foarte precisă în acest sens. Vedem exact după ce avem rata de infectare, vom  face după aceea un plan de măsuri pe care să-l înaintăm CJSU. Se ia în calcul această problemă, a trecerii tuturor școlilor în online”, a declarat pentru șansanews.ro, medicul epidemiolog Carmen Scîntei de la DSP Buzău.


În urmă cu puțin timp, publicația Campus Buzău a difuzat o informație potrivit căreia Direcția de Sănătate Publică ar urma să propună CJSU trecerea tuturor școlilor din localitățile cu rate mari de infectare la învățământul on-line.

Cel mai probabil, toate unitățile de învățământ din municipiul Buzău, dar și din alte comunități unde rata de infectare cu COVID este la cote îngrijorătoare, vor fi închise, iar preșcolarii și elevii vor defășura cursuri exclusiv online.

Astăzi, Direcția de Sănătate Publică va propune această măsură preventivă, astăzi, către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și către Comitetul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției. Anunțul a fost făcut în această dimineață, de medicul Carmen Scîntei, șefa Serviciului Epidemiologic din cadrul DSP, într-o intervenție în direct, la jurnalul de știri al orei 10:00, la Radio Campus.”, se arată într-un material Campus Buzău.

Contactat de Reporter Buzoian, inspectorul școlar general al IȘJ Buzău, Ionel Meiroșu, a declarat că nu a auzit de această propunere și că DSP Buzău nu l-a contactat pentru a-l informa.

Cel mai probabil, lucrurile se vor limpezi în ședința de astăzi a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Publicația noastră vă va ține la curent cu evoluțiile în acest caz.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: