Știrile zilei

Toleranță ZERO, în cazul lui Cosmin Dan

Știai că avem un grup dedicat noutăților din județul Buzău? Click AICI pentru a te înscrie!

Tânărul acuzat că și-a ucis și incendiat fosta iubită rămâne după gratii. Cosmin Dan stă de trei luni în arest preventiv, iar judecătorul de drepturi și libertăți de la tribunalul Buzău a admis astăzi cererea procurorului de prelungire a măsurii preventive cu încă 30 de zile.

În dimineața zilei de 23 februarie, Cosmin Dan a bătut-o cu bestialitate pe Valentina Nica în locuința acesteia de pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Pentru a acoperi urmele, tânărul a dat foc apartamentului și s-a făcut nevăzut, împreună cu actuala iubită și cu alți doi tineri. Bărbatul este acum cercetat pentru omor calificat și riscă ani grei de închisoare.

Oamenii legii au stabilit că, la momentul comiterii crimei, bărbatul era băut și sub influența unor substanțe psihoactive. Trupul tinerei Valen­tina Nica, de 21 de ani, a fost găsit carbonizat în dimineața zilei de 23 fe­bruarie, în locuința sa dintr-un bloc de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, descoperirea fiind făcută de pompierii solicitați să stingă incediul care cuprinsese imobilul.

Ea ar fi fost agresată de Cosmin Dan, fostul iubit, care ulterior a dat foc apartamentului. Cosmin era supărat că Valentina îi punea în pericol relația cu actuala iubită, pe care ar fi găsit-o, chiar în noaptea în care s-a întâmplat nenorocirea, în apartamentul Valentinei.

Avocații tânărului au contestat de fiecare dată măsura arestului preventiv, însă șansele ca acesta să fie pus în libertate sunt extrem de mici. Mai mult, pentru fapta sa, Cosmin riscă acum ani grei de închisoare.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5