Politică

Toma sau Ioniță? Pe cine vedeți la Palatul Comunal?

PSD Buzău l-a prezentat săptămâna trecută membrilor săi pe antreprenorul buzoian Constantin Toma, unul dintre posibilii Toma - Ionita.jpg JPGcandidați la Primăria Buzău. Președintele Marcel Ciolacu a ținut să precizeze că propunerea lui Toma nu este definitivă, lista celor care doresc să se înscrie în cursa pentru Palatul Comunal fiind deschisă.
Dacă acum o săptămână ex-senatorul Constantin Toma părea favoritul PSD pentru Primărie, între timp, lucrurile s-au mai schimbat. Dintre social-democrați ar mai putea candida medicul Victor Ioniță sau Sorin Lazăr, director al Oficiului pentru Registrul Comerțului. De altfel, pentru primul dintre ei, viceprimarul cu atribuții de primar Fănică Bârlă și-a exprimat deja susținerea.
Astfel, PSD Buzău s-ar putea prezenta la vot cu doi candidați redutabili: pe de o parte Constantin Toma, fost senator și bun cunăscător al mediului de afaceri, și Victor Ioniță, medic la Spitalul Județean, care se bucură de o oarecare simpatie și notorietate, prin natura meseriei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Pe niciunu! Amandoi au alte intsrese unu sa creasca afcerile celalt pt nasu care are nevoie de unu care sa-i ascunda rahaturile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close