PoliticăȘtirile zilei

Revine fostul primar în politică? | Toma: „Mi-aș dori o confruntare cu Boșcodeală!”

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a reacționat la știrea potrivit căreia fostul edil Constantin Boșcodeală a revenit în politică de partea ALDE. Toma a declarat că și-ar dori o bătălie electorală cu fostul primar aflat la cârma Buzăului vreme de cinci mandate.

Declarația lui Toma vine la scurt timp după ce Constantin Boșcodeală a fost văzut alături de finul său, Adrian Mocanu, la petrecerea de sfârșit de an dată de ALDE Buzău. Imediat, opinia publică a interpretat prezența sa la reuniunea de partid drept un mesaj clar de revenire pe scena politică.

Fostul primar Boșcodeală nu a polemizat cu actualul edil, însă animozitățile dintre cei doi sunt evidente. La fel sunt însă și diferențele de viziune, atât în ceea ce privește stilul managerial, cât și implicarea în viața politică. Fostul primar încă și-a păstrat simpatizanți în rândurile PSD, unii dintre aceștia urmându-l la ALDE. Printre ei se numără și fostul viceprimar Fănică Bârlă.

Declarația primarului Toma, făcută într-o emisiune la Campus TV, alimentează tot mai mult zvonurile potrivit cărora Constantin Boșcodeală ar urma să încerce o candidatură la alegerile locale din 2020.

Indiferent de scenariile politice ale anului electoral viitor, Constantin Toma lasă de înțeles că nu se teme de niciun contracandidat. El a criticat în termeni duri o eventuală revenire a fostei conduceri de la Palatul Comunal. Rămâne de văzut dacă fostul primar Constantin Boșcodeală va reveni în prim-planul politicii buzoiene și dacă își va dori o funcție publică.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

2 comentarii

  1. Domnule primar, nu ne lasati pe mana talharului! Ne am saturat de unu ca Boscodeala… sa ne fereasca sfantu’ ! Cine are minte in cap, sa va sustina in continuare! Dv. sunteti om de cuvant si ati muncit enorm sa schimbati fata orasului. Sanatate si putere de munca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close