Știrile zilei

TOP 3 idei pentru a avea o CASA DE VACANTA cu BANI PUTINI

O casa de vacanta este pentru multe persoane un vis devenit realitate, insa multi nici nu indraznesc sa viseze. Aceasta pare un tel pe care doar cei foarte instariti sau cu adevarat bogati il pot atinge. Ei bine, nu este deloc asa. Poti avea o casa de vacanta cu bani putini, deisgur, facand cateva mici compromisuri. 

Iata cateva idei pentru a avea propria casa de vacanta cu un buget limitat:

 

  • O mica cabana la munte

 

   Poti avea propria cabanuta la munte, daca te incumeti sa construiesti ceva micut cu o echipa mica de oameni. Te vei bucura de aer curat, zile de vis in natura, drumetii in padure si te poti bucura si de atractiile zonei. Spre exemplu, daca alegi Valea Prahovei vei putea sa profiti de obiectivele turistice din zona si de activitatile numeroase pe care le poti face atat iarna, cat si vara.

    Ve trebui sa iti alegi terenul cu atentie, intr-o zona in care nu exista pericolul alunecarilor de teren si in care vei putea avea acces atat iarna, cat si vara. De asemenea, va trebui sa te asiguri ca vei putea avea electricitate, apa curenta si canalizare. 

  1. Un apartament la mare 

    Un apartament la mare nu este o investitie mica comparativ cu o casa la tara sau o cabana la munte, insa ai avantajul de a putea recupera banii platiti pe apartament cu ajutorul inchirierii in regim hotelier. Desigur, nu trebuie sa alegi un penthouse luxos, un apartament mic, chiar si studio, intr-o zona de litoral fiind suficient pentru a te bucura de vacante la mare chiar la tine acasa. Atunci cand il cumperi, acorda atentie zonei in care este situat si finisajelor, deoarece acestea ar trebui sa fie de calitate. De la usi de interior recomandate pentru apartamente moderne si pana la gresie si faianta, cauta ca acestea sa arate fara cusur. 

  1. O casa la tara

   Multe persoane isi doresc dupa pensionare sa se mute intr-un loc idilic la tara, unde sa traiasca simplu, departe de agitatia din orase. Ei bine, poti alege o casa de vacanta la tara, unde sa te retragi la batranete. Poti cumpara o astfel de casa sau, din nou, o poti construi singur, in special daca iti doresti ceva mic, modest si care nu necesita lucrari complicate. Vei avea marele avantaj de a avea curte, unde iti vei putea planta legume, pomisori sau florile preferate. De asemenea, vei putea avea cateva gaini, pui sau curcani si astfel sa iti faci propria ta gospodarie, asa ca visul unei vieti relaxate nu este deloc imposibil.

    In plus, primariile anumitor comune ofera ajutor celor ce doresc sa se mute la tara ori sa isi construiasca o casa pentru a sprijini comunitatile rurale si a incuraja un trai frumos chiar si la sat. Astfel, vei putea avea o casa de vacanta cu o investitie minima 

 O casa de vacanta poate fi un vis ce devine realitate cu un plan bine pus la punct si multa determinare!

Sursa foto: shutterstock.com

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close