Știrile zileiUtile

Top 5 obiecte de lux pe care buzoienii le pot cumpăra pentru o baie modernă

Tot mai mulți români optează să își amenajeze casa după ultimele tendințe, iar baia este spațiul care primește o atenție deosebită. Asta, pentru că aici au loc multe momente de relaxare, când oboseala “pleacă” după un duș fierbinte și un masaj bun cu un ulei natural, ușor parfumat. Obiectele din încăpere contribuile la stare de comoditate și destindere, așa că este de înțeles de ce majoritatea persoanelor aleg să investească în designul interior: aspect plăcut, confort sporit și mai multă stare de bine. 

Iată cinci obiecte deosebite, care vor transforma orice baie într-un spațiu modern și luxos:

1.Cabină de duș wellness

Foarte multe persoane au început să opteze pentru această variantă în detrimentul unei căzi. Avantajul principal este faptul că ocupă mult mai puțin spațiu, dar mai sunt și alte atuuri: din punct de vedere estetic, arată foarte bine, și, fiind wellness, oferă numeroase opțiuni: sistem de saună, difuzor de aromaterapie, boxe, scaun integrat, duze de hidromasaj, sistem de jeturi rotative etc. Pe scurt, într-o cabină de duș de la SensoDays te vei simți ca la spa. 

  1. Un panou radiant electric îți va încălzi baia și va asigura un confort termic sporit. 

Datorită designului modern și a numeroaselor modele, panourile radiante arăta extraordinar de bine în orice încăpere. Acestea sunt create special pentru a se încadra în decorurile create de designeri, fie că este vorba despre zona livingului sau a băii. 

Panourile radiante reprezintă o inovație în domeniul sistemelor de încălzire, sunt economice și se instalează foarte simplu, fără niciun aviz. În plus, pentru zona livingului există modele care arată ca niște tablouri, în diferite culori și forme chic. 

  1. Un lavoar modern și calitativ, care să atragă atenția printr-o formă deosebită sau un model nonconformist.

Poți alege unul care se montează direct pe blat sau, dimpotrivă,  o chiuvetă clasică, dar care să fie scoasă în evidență de obiectele de mobilier. Specialiștii recomandă ca pentru amenajarea unei bai moderne să alegi nuanțe de gresie simple, cât mai puțin încărcate, dar să apelezi la accesorii în tendințe, plante, lumânări parfumate, coșulețe etc. 

  1. O oglindă este absolut necesară în orice baie, doar că trebuie să alegi ceva care să se potrivească cu restul decorului, pentru a crea un spațiu cu adevărat special. Optează pentru o oglindă iluminată, de calitate superioară, care să nu deformeze și pe care să nu se așeze praful imediat după ce ai șters-o. 

Dacă obișnuiești să te machiezi în baie, alege și o oglindă cosmetică cu suport. 

  1. Un bideu trebuie să existe în orice baie modernă. Fie că optezi pentru un model care se așează direct pe podea sau pentru unul suspendat, important este să alegi ceva calitativ și durabil. 

Așadar, pentru o baie modernă și luxoasă, calitatea și designul sunt atributele de care trebuie să ții cont. Alege un stil de design și asigură-te că toate obiectele sanitare și de mobilier se potrivesc și arată bine în ansamblu. 

sursa foto: shutterstock.com

sensodays.ro

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close