Știrile zilei

VIDEO: Furt din magazin, ziua-n amiaza mare, la Jade CFR

Pus pe rele. Așa a intrat un tânăr în magazinul Jade de la CFR în dimineața zilei de miercuri, 2 septembrie, în timp ce laFurt magazin casa de marcat nu se afla nimeni.
Pe camerele de supraveghere montate în incinta depozitului de construcții se poate observa cum tânărul sosit cu o bicicletă intră în magazin, se asigură că nu este văzut de nimeni și sustrage din casa de marcat aproape 40 de milioane de lei vechi. Ceea ce nu știe infractorul este că polițiștii au analizat deja înregistrările, au preluat amprente și declarații de la martori și sunt pe urmele lui.
Acum, reprezentanții firmei prejudiciate fac apel către buzoienii care dețin informații despre persoana din imagini, în vederea prinderii infractorului și a recuperării banilor.

https://www.youtube.com/watch?v=5SxmNMVqpfU&feature=youtu.be

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Fratilor, voi sunteti sanatosi la cap ?! Unde naiba a plecat vanzatoarea aia si cum dracu pleci sa te ca*i fara sa inchizi macar casa cu cheia nu mai zic de usa magazinului. Pai romii sunt gard in gard cu ei naibii, si vanzatoarea/vanzatorul pleaca asa in circumstante misterioase. Deci treaba asta e facatura suta la suta, nu are cum sa vina tinta hotul – un copil, sa stie exact unde sunt banii nepaziti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: