Știrile zilei

Trafic de coșmar, pe Marghiloman | O mașină a Companiei de Apă desfășoară lucrări

Trafic de coșmar pe strada Alexandru Marghiloman din Buzău, din cauza unei autospeciale a Companiei de Apă Buzău, care, aparent, desfundă o canalizare.

Zeci de mașini așteaptă în coloană pe sensul de mers centru-bariera Brăilei în a doua zi în care autospeciala Companiei de Apă încearcă să desfunde un canal.

  • Cozi până aproape de Toscana.

Ieri, aceeași mașină era prezentă la același canal, în miezul zilei, când traficul este infernal.

În urmă cu puțin timp, coloana de mașini se întindea din zona Poștei Micro V până aproape de intersecția cu strada Bucegi, zona Pizzeria Toscana.

„Astfel de operațiuni s-ar putea desfășura și seara sau noaptea, când oricum nu circulă nimeni pe străzi, dar de ce să nu blocăm noi traficul și așa infernal din Buzău?”, ne-a transmis unul dintre șoferii prinși în coloană.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Încă o dată s-a demonstrat, dacă mai era nevoie, că ne gândim numai la noi. A dovedit-o din plin declarația acelui șofer din coloană, care nu a înțeles că, de regulă. se intervine atunci când este nevoie, nu noaptea, nu a doua zi, etc. Este adevărat că în preajma sărbătorilor pascale sau de iarnă, traficul se aglomerează, devenind foarte dificil, dat tot la fel de adevărat este și faptul că la fel, în preajma sărbătorilor, se produc astfel de evenimente nedorite, cum ar fi înfundarea canalizărilor și aici vina o poartă tot factorul uman care provoacă astfel de incidente, deoarece aruncă tot felul de resturi alimentare rezultate în urma pregătirii meselor de sărbători, provenite de la animalele sacrificate în acest scop. Și atunci, ce e de făcut? O soluție ar fi conștientizarea populației asupra pericolelor generate de inconștiența unora, dar aici mai intervine și un factor extrem de important și anume educația oamenilor, lucru care unora le lipsește aproape cu desăvârșire. Și nu în ultimul rând, bunul simț și respectul reciproc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: