Știrile zilei

Trafic de coșmar, între Râmnicu Sărat și Buzău

UPDATE: Șase echipaje ale poliției acționează pe E85 și în zona Dedeman pentru fluidizarea traficului. Este de așteptat ca situația să revină la normal după orele 19:00- 20:00.

Revenirea din vacanța de Paști le dă mari bătăi de cap șoferilor. De ore bune, traficul între Râmnicu Sărat și Buzău se desfășoară îngreunat din cauza numarului mare de mașini care circulă dinspre Moldova înspre București.

După orele prânzului, DN 2 E 85 a devenit atât de aglomerat, încât soferii au fost nevoiți să circule bară la bară pe porțiunea situată între Oreavu și Buzău. Motivul este unul simplu: minivacanța de Paște a luat sfârșit,  iar mâine cei mai mulți dintre angajați își reiau activitatea:

Niciodată E85 n-a fost atât de aglomerat. Cred că cei mai mulți dintre șoferi se întorceau la București,  unde lucrează, fiindcă altă explicație eu nu am. E drept că a fost și o tamponare ușoară pe E85, dar blocajul în trafic nu a fost generat de acest eveniment.”, ne-a spus George, un sofer prins în coloana kilometrică.

Ajunși în municipiul Buzău, unii dintre șoferi au ales șoseaua de centură, dar aveau să afle curând că nu a fost o alegere prea inspirată. Varianta s-a blocat și ea, iar mașinile au înaintat spre destinație cu viteza melcului..

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: